Gegarandeerd goedkoop printen in Amsterdam

Wilt u uw documenten printen in Amsterdam? Kies dan voor PMS Print en geef uw documenten de kwaliteit die het verdient. Printen bij u thuis of op kantoor is vaak een heel gedoe en is bovendien duur. Besteed daarom uw printwerk uit!

Geef uw contracten, rapporten, scripties en overig drukwerk de aandacht die het verdient. U kunt bij ons kiezen voor verschillende kwaliteit papier en kunt uw bestanden digitaal aanleveren in meerdere formats. Dat is wel zo gemakkelijk. Kom gerust eens kijken in onze printshop voor de uitgebreide mogelijkheden.

Grote oplages

Ook voor grotere oplages is het verstandig om voor PMS Print te kiezen. Wij selecteren samen met u de beste kwaliteit papier en de meest efficiënte en voordelige manier van printen.

Levertijd

U kunt uw gegevens en opdracht via het bestelformulier aanleveren. U hoort dan van ons wat de verwachte levertijd is. In overleg is een spoedopdracht mogelijk.

Ga naar het bestelformulier

Printservice

IMG_1119Komt u bij ons langs in de winkel? U vult samen met een van onze medewerkers een opdrachtbon in, waarna u in overleg afspreekt hoe de opdracht wordt uitgevoerd en wanneer deze klaar moet zijn. Indien u een groter aantal kopieën wilt maken dan in de prijslijst is opgenomen, kunt u vrijblijvend een offerte laten maken.

Visitekaartjes

Indien u met een eigen ontwerp komt, kunt u bij ons ook met een snelle service tegen een zeer aantrekkelijke prijs visitekaartjes laten maken. Deze worden dan in kleur of zwart-wit voor u uitgeprint. U kunt ook bij ons een visitekaartje laten ontwerpen, vraag er gerust naar!

Referenties

In onze printshop kunt u enkele voorbeelden bekijken van eerder geproduceerde projecten. Laat u inspireren en informeer naar de ongekende mogelijkheden. Besteed de juiste aandacht aan uw uitingen door voor het ontwerpen vast kennis te nemen van de mogelijkheden van PMS Print Amsterdam.

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork