Het inbinden van uw documenten doet u bij PMS Print Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed adres om documenten in te binden in Amsterdam? Kom dan langs bij PMS Print in de Raadhuisstraat, waar inbinden een van onze vele specialismes is.

U kunt een rapport, scriptie of presentatie niet zomaar de deur uit laten gaan zonder deze in te binden. Het is toch een stukje afwerking niet waar? PMS Print kan dit voor u verzorgen. Kom langs bij onze copy shop en vraag naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen. Kortom wij garanderen u dat uw rapporten, scripties en presentaties een betere indruk maken op uw relaties. Want voor het goed en netjes laten inbinden van documenten in Amsterdam is er maar één adres en dat is PMS Print.

Verstuur uw inbindopdracht  

Inbinden AmsterdamKeuze uit verschillende inbindvormen

Het inbinden bij PMS Print kan in verschillende vormen. U kunt kiezen voor een plastic ringband om rapporten of scripties bij elkaar te houden in rapportvorm. Ook is het mogelijk in plaats van een ringband een metalen variant te gebruiken van maximaal 14 mm dikte. Deze metalen ringband is er in een zilverkleurige of zwarte uitvoering.

 

Wilt u liever een lijmrug gebruiken? Dit kan met de Powis Parker linnen lijmrug. Met deze methode kan tot een dikte van 300 vel pagina’s ingebonden worden. Dus waar wacht u nog op? Kom snel eens naar ons bezoekadres in de Raadhuisstraat in Amsterdam om uw documenten professioneel, snel en voordelig te laten inbinden!

 • Contactgegevens

  PMS Print
  Raadhuisstraat 12
  1016 DE AMSTERDAM

  T 020 638 87 74
  F 020 638 86 14

  info@pmsprint.nl

  facebook: PMS Print

 • Locatie

 • Openingstijden

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  Let op: op vrijdag sluiten wij om 15.00 uur.

  In speciale gevallen kunnen wij hier op verzoek van afwijken.

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork