Bezoek onze copyshop in Amsterdam!

De copyshop van PMS Print is het vertrouwde adres voor al uw projecten, offertes en contracten. In de copyshop kunnen wij uw documenten printen, kopiëren en geheel afwerken. Bij ons ontvangt u altijd documenten die netjes worden afgewerkt!

Print uw scriptie, uw projecten en uw presentaties niet meer zelf, maar vertrouw op de kwaliteit van de beste copyshop in Amsterdam. PMS Print!

Kwaliteit en afwerking van uw documenten

U kunt van tevoren met ons de kwaliteit en dikte van het papier bepalen en kiezen uit meerdere vormen van afwerking en rugwerk. Zo krijgen uw documenten de aandacht die zij verdienen en geeft u deze net dat beetje extra waarmee u het verschil kunt maken.

Scannen

Wilt u documenten inscannen die u vervolgens digitaal wilt versturen of bewerken? Dit is geen probleem bij ons! Kom gerust een keer langs en we nemen samen met u de opties door.

Vraag in onze copyshop naar de mogelijkheden

Uw documenten worden altijd netjes ingebonden en voorzien van folie of karton aan de voor- of achterzijde. Zo hebt u een document in handen dat blijvend een goede indruk achterlaat bij uw klant of relatie.

Kom snel naar PMS Print en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Wij informeren u graag en demonstreren graag de mogelijkheden aan de hand van reeds voltooide projecten. U kunt ook online een kopieeropdracht naar ons versturen. We zorgen ervoor dat deze klaar is wanneer u wenst!

Verstuur uw kopieeropdracht
Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork