SERVICES

PMS Print kan u op vele vlakken van dienst zijn.

U kunt hier alle denkbare documenten en materialen laten printen. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om voor u te produceren en u te informeren. Stel gerust vrijblijvend uw vraag en laat onze medewerkers de mogelijkheden van onze printshop demonstreren. Wellicht bent u met een project bezig en wilt u weten hoe kleuren of lettertypen er uit komen te zien. Wij adviseren u graag!

Ook voor grotere oplages kunt u terecht bij onze print shop in Amsterdam!
Print u nog steeds zelf uitingen en materialen in grote oplages voor uw bedrijf en wilt u dit uitbesteden? Dan bent u bij PMS Print aan het goede adres voor de beste service. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De volgende diensten kunnen we u aanbieden:

Printers aangestuurd door RIP’s

Onze printers worden aangestuurd door professionele RIP’s. Dit zijn speciale computers, waarop onze medewerkers allerlei bewerkingen kunnen doen aan uw documenten. Denk hierbij aan het plaatsen van meerdere afbeeldingen op een vel, het maken van inslagschema’s voor boekjes en het instellen van de juiste papiersoorten voor uw opdracht.

Lees hier onze aanleverinstructies. Zit de service waar u naar zoekt bij onze services? Dan kunt u online een bestelling plaatsen.

Plaats nu een bestelling
 • Contactgegevens

  PMS Print
  Raadhuisstraat 12
  1016 DE AMSTERDAM

  T 020 638 87 74
  F 020 638 86 14

  info@pmsprint.nl

  facebook: PMS Print

 • Locatie

 • Openingstijden

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  Let op: op vrijdag sluiten wij om 15.00 uur.

  In speciale gevallen kunnen wij hier op verzoek van afwijken.

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork