SERVICES

PMS Print kan u op vele vlakken van dienst zijn.

U kunt hier alle denkbare documenten en materialen laten printen. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om voor u te produceren en u te informeren. Stel gerust vrijblijvend uw vraag en laat onze medewerkers de mogelijkheden van onze printshop demonstreren. Wellicht bent u met een project bezig en wilt u weten hoe kleuren of lettertypen er uit komen te zien. Wij adviseren u graag!

Ook voor grotere oplages kunt u terecht bij onze print shop in Amsterdam!
Print u nog steeds zelf uitingen en materialen in grote oplages voor uw bedrijf en wilt u dit uitbesteden? Dan bent u bij PMS Print aan het goede adres voor de beste service. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De volgende diensten kunnen we u aanbieden:

Printers aangestuurd door RIP’s

Onze printers worden aangestuurd door professionele RIP’s. Dit zijn speciale computers, waarop onze medewerkers allerlei bewerkingen kunnen doen aan uw documenten. Denk hierbij aan het plaatsen van meerdere afbeeldingen op een vel, het maken van inslagschema’s voor boekjes en het instellen van de juiste papiersoorten voor uw opdracht.

Lees hier onze aanleverinstructies. Zit de service waar u naar zoekt bij onze services? Dan kunt u online een bestelling plaatsen.

Plaats nu een bestelling

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork