scriptie printen amsterdam

Scriptie printen

Scriptie printen Amsterdam

U bent op zoek naar een goede printshop, want u wilt snel en betrouwbaar uw scriptie printen? Dan bent u bij PMS Print aan het goede adres! Bij ons kan er online een bestelling geplaatst worden op de website, u besteld via de mail of loopt u even bij ons binnen. We zitten in het centrum van Amsterdam. Vaak kunnen we meteen uw scriptie uitprinten en anders kunt u uw scriptie al binnen een paar uur ophalen.

Aarzel niet om bij onze medewerkers te informeren naar alle mogelijkheden. Want ook als u speciale wensen hebt, bijvoorbeeld een afwijkend formaat, enkel- of dubbelzijdig en pagina’s wel of niet in kleur helpen wij u natuurlijk graag om tot het beste resultaat te komen.

Verstuur uw scriptie

Scriptie inbinden Amsterdam

Wilt u uw scriptie ook inbinden? Dat kan natuurlijk! Al zelf geprint? Alle scripties verdienen een mooie afwerking! Informeer telefonisch, loop even binnen in onze winkel of kijk op de website voor de opties. Want het inbinden bij PMS Print kan op verschillende manieren. U kunt onder andere kiezen voor een plastic ringband. Ook is het mogelijk een metalen variant te gebruiken van maximaal 14 mm dikte. Deze metalen ringband is er in een zilverkleurige of zwarte uitvoering.

Wilt u liever een lijmrug? Dit kan met de Powis Parker linnen lijmrug. Met deze methode kan tot een dikte van 300 vel ingebonden worden.

Euro-Tag-128

Lage prijzen, hoge kwaliteit

In onze Amsterdamse copyshop bieden we lage prijzen aan en afdrukken in hoge kwaliteit. Stap gerust eens binnen. We zitten midden in het centrum op de Spuistraat 128! Bent u al een klant van ons? Dan kunt u hieronder inloggen en hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen als u online een order plaatst.

Printer-128

Aanleverinstructies

Voor alle zekerheid en het gemak vragen wij u uw scriptie in het juiste bestandsformaat aan te leveren. Zeker als u in Office heeft gewerkt is het zeer belangrijk om het bestand als een PDF op te slaan om het risico op verspringen van tekst of ontbrekende lettertypes zo veel mogelijk te beperken. Bekijk hier alle aanleverinstructies.

Uw levenswerk

We maken graag vrijblijvend een prijs voor één of meer geprinte exemplaren van uw ‘levenswerk’ met een mooie afwerking, al dan niet in kleur maar altijd met hoge kwaliteit! Bij PMS Print zorgen we dat uw scriptie geheel naar eigen wens geproduceerd wordt en dat u het met een goed gevoel zal kunnen inleveren!

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork