• Color-of-Life-Wallpaper_6

  Welkom bij PMS Print in Amsterdam

 • kopieer

  Kopiëren, printen, scannen en meer!

Bij PMS Print kunt u terecht voor al uw grafische wensen, van zwart-wit prints tot full-color drukwerk.

De beste service

U kunt bij ons terecht voor printen, kopiëren, grafische afwerking, visitekaartjes, flyers en nog veel meer. U laat bij de serviceafdeling uw opdrachten achter, of maakt een online account aan op deze site en wij zorgen ervoor dat de opdrachten binnen de afgesproken tijd juist en compleet worden afgeleverd.

Laat ons vrijblijvend een offerte voor u maken
Spoedopdrachten

Soms komt het voor dat een printopdracht wat haast heeft, voor een spoedopdracht bent u bij PMS Print aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een team van gespecialiseerde mensen in huis die met de meest geavanceerde apparatuur werken en graag voor u klaar staan.

Wij vinden snelheid, service en kwaliteit erg belangrijk en willen er daarom alles aan doen u maximaal van dienst te kunnen zijn.

Lock-128(1)

Vertrouwelijke stukken

U als klant heeft in sommige gevallen te maken met vertrouwelijke stukken. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om en ook hier zullen we de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

Euro-Tag-128

Laagste-prijs-garantie

Op onze contactpagina kunt u ons e-mailadres vinden. Stuurt ons gerust eens een mailtje voor een offerte met een “laagste-prijs-garantie” bij grotere volumes en voor contracttarieven.

Printer-128

Doe het zelf!

Wist u dat we ook een “Doe-het-zelf afdeling” hebben? Hier staat een uitstekende digitale zwart-wit kopieermachine en een PC met internet voor u klaar. Mocht u ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

 • Contactgegevens

  PMS Print
  Raadhuisstraat 12
  1016 DE AMSTERDAM

  T 020 638 87 74
  F 020 638 86 14

  info@pmsprint.nl

  facebook: PMS Print

 • Locatie

 • Openingstijden

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  Let op: op vrijdag sluiten wij om 15.00 uur.

  In speciale gevallen kunnen wij hier op verzoek van afwijken.

Copyright ©2015 PMS Print | Webdesign door 2makeITwork