• Color-of-Life-Wallpaper_6

  Welkom bij PMS Print in Amsterdam

 • kopieer

  Kopiëren, printen, scannen en meer!

Bij PMS Print kunt u terecht voor al uw grafische wensen, van zwart-wit prints tot full-color drukwerk.

De beste service

U kunt bij ons terecht voor printen, kopiëren, grafische afwerking, visitekaartjes, flyers en nog veel meer. U laat bij de serviceafdeling uw opdrachten achter, en wij zorgen ervoor dat de opdrachten binnen de afgesproken tijd juist en compleet worden afgeleverd.

Laat ons vrijblijvend een offerte voor u maken
Spoedopdrachten

Soms komt het voor dat een printopdracht wat haast heeft, voor een spoedopdracht bent u bij PMS Print aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een team van gespecialiseerde mensen in huis die met de meest geavanceerde apparatuur werken en graag voor u klaar staan.

Wij vinden snelheid, service en kwaliteit erg belangrijk en willen er daarom alles aan doen u maximaal van dienst te kunnen zijn.

Lock-128(1)

Vertrouwelijke stukken

U als klant heeft in sommige gevallen te maken met vertrouwelijke stukken. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om en ook hier zullen we de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

Euro-Tag-128

Laagste-prijs-garantie

Op onze contactpagina kunt u ons e-mailadres vinden. Stuurt ons gerust eens een mailtje voor een offerte met een “laagste-prijs-garantie” bij grotere volumes en voor contracttarieven.

Printer-128

Doe het zelf!

Wist u dat we ook een “Doe-het-zelf afdeling” hebben? Hier staat een uitstekende digitale zwart-wit kopieermachine en een PC met internet voor u klaar. Mocht u ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

 • Contactgegevens

  PMS Print
  Raadhuisstraat 12
  1016 DE AMSTERDAM

  T 020 638 87 74
  F 020 638 86 14

  info@pmsprint.nl

 • Locatie

 • Openingstijden

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  In speciale gevallen kunnen wij hier op verzoek van afwijken.

Copyright ©2014 PMS Print